Saunansydän FacebookissaOta yhteyttä

Ulkoporealtaat

Arctic Spas® ulkoporealtaat ja joka sään vastavirta-altaat Suomen arktisiin olosuhteisiin

Katso meidän allasesittelyvideo TÄSTÄ

Katso tehtaan Arctic Ocean vastavirta-allas video TÄSTÄ

Tarjoamme yrityksille myös vuokra-leasing-rahoitusta ja henkilöasiakkaille kuluttajarahoitusta

Arctic SpasArctic SpasArctic Spas

Ocean uimakuva1

Arctic Spas® – maailman paras ulkoporeallas arktisiin olosuhteisiin

Kanadassa valmistetut Arctic Spas ulkoporealtaat ovat maailmalla tunnettuja erityisesti laatunsa ja arktisiin olosuhteisiin kehitettyjen erityisominaisuuksiensa ansiosta. Arctic Spa on erityisesti suunnattu niille ihmisille, jotka arvostavat ulkoporeallas laatua, energiataloudellisuutta sekä ulkoaltaan pitkäikäisyyttä. Arctic Spas on arktisten alueiden kuten Kanadan ja Skandinavian myydyin poreallas. Arctic Spas® on ulkoallas, jonka erinomainen vedenpuhdistusjärjestelmä ja tehokkaat vesihieronta-ominaisuudet takaavat maksimaalisen kylpynautinnon.

Arctic Spas® ulkoporealtaat – nykyaikaisin poreallasteknologia – energiataloudellisin valinta

Korkealuokkaisen laatujärjestelmän ansiosta Arctic Spas on paras valinta Suomen vaativiin ja arktisiin olosuhteisiin. Arctic Spas® ulkoporealtaat viimeistellään käsityönä laadun ja käyttömukavuuden takaamiseksi kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin. Kanadassa arvostettu puolueeton tutkimuslaitos Alberta Research Council ARC (VTT-vastaava Suomessa) suoritti markkinoilla olevien ulkoaltaiden energiatehokkuus/taloudellisuus-testin, jonka kiistaton voittaja oli Arctic Spas ulkoporeallas.

Arctic Spas® – jo yli kolmessakymmenessä maassa

Energiataloudellisuus ja -tehokkuus ovat avaintekijöitä Arctic Spa ulkoporealtaan suunnittelussa ja valmistuksessa. Tämän ominaisuuden on Kanadassa Edmontonin lähellä toimiva tehdas asettanut tärkeimmäksi osaksi koko poreallas – suunnittelua ja valmistusta. Tehtaan tuotekehitysyksikkö sijaitsee paikassa, jossa ilmasto-olosuhteet ovat vielä arktisemmat kuin meillä täällä Suomessa. Tästä syystä Arctic Spas altaat luontaisesti valmistetaan erityisesti huomioiden kylmät ja muutenkin vaativat ilmasto-olosuhteet, toisin kuin esimerkiksi lämpimässä Kaliforniassa, Floridassa tai Kiinassa valmistettavat poreammeet, joissa keskitytään enemmän suurten markkina-alueiden leutojen ilmastojen vaatimuksiin ja perustellusti halvempiin rakenne- ja eristysratkaisuihin.

Arctic Spas on ulkoporeallas, jonka valmistuksessa panostetaan myös ympäristöystävällisyyteen, joka säästää luontoa ja takaa altaan energiatehokkuuden.

Arctic Spas® – jotta voisit elää mukavammin!

Arctic SpasArctic SpasArctic Spas

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu kaikkiin Arctic Spas® allasmalleihin tästä

Pyydä tarjous mieleisestä allasmallista ja haluamistasi lisävarusteista osoitteesta info(at)saunansydan.fi

Avainsanat:

allastarvike
arctic spas
poreallas
ulkoporeallas
ulkoporealtaat
Bisnode Alhaisin riskiluokka
AAA Korkein luottokelpoisuus
Suomen Vahvimmat