Saunansydän FacebookissaOta yhteyttä

Ulkoporealtaat

Arctic Spas® ulkoporealtaat ja joka sään vastavirta-altaat Suomen arktisiin olosuhteisiin

Katso meidän allasesittelyvideo TÄSTÄ

Katso tehtaan Arctic Ocean vastavirta-allas video TÄSTÄ

Yritysasiakas: tarjoamme myös edullista vuokra-leasing-rahoitusta

Yksityisasiakas: tarjoamme myös kilpailukykyistä kuluttajarahoitusta

Arctic SpasArctic SpasArctic Spas

Ocean uimakuva1

Arctic Spas® – yksi maailman johtavista ulkoporeallas valmistajista

Kanadassa valmistetut Arctic Spas ulkoporealtaat ovat maailmalla tunnettuja erityisesti laatunsa ja arktisiin olosuhteisiin kehitettyjen erityisominaisuuksiensa ansiosta. Arctic Spa on erityisesti suunnattu niille ihmisille, jotka osaavat arvostaa ulkoporeallas laatua, energiataloudellisuutta sekä ulkoaltaan pitkäikäisyyttä. Siksi se onkin Kanadan ja Skandinavian myydyin ulkokäyttöön tarkoitettu poreallas. Arctic Spas® on ulkoallas, jonka erinomainen vedenpuhdistusjärjestelmä ja tehokkaat vesihieronta-ominaisuudet takaavat maksimaalisen kylpynautinnon.

Arctic Spas® ulkoporealtaat – nykyaikaisin poreallasteknologia – energiataloudellisin valinta

Korkealuokkaisen laatujärjestelmän ansiosta Arctic Spas on paras valinta Suomen vaativiin ja arktisiin olosuhteisiin. Arctic Spas® ulkoporealtaat viimeistellään käsityönä laadun ja käyttömukavuuden takaamiseksi kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin. Kanadassa arvostettu puolueeton tutkimuslaitos Alberta Research Council ARC (VTT-vastaava Suomessa) suoritti markkinoilla olevien ulkoaltaiden energiatehokkuus/taloudellisuus-testin, jonka kiistaton voittaja oli Arctic Spas ulkoporeallas.

Arctic Spas® – jo yli kolmessakymmenessä maassa

Energiataloudellisuus ja -tehokkuus ovat avaintekijöitä Arctic Spa ulkoporealtaan suunnittelussa ja valmistuksessa. Tämän ominaisuuden on Kanadassa Edmontonin lähellä toimiva tehdas asettanut tärkeimmäksi osaksi koko poreallas – suunnittelua ja valmistusta. Tehtaan tuotekehitysyksikkö sijaitsee paikassa, jossa ilmasto-olosuhteet ovat vielä arktisemmat kuin meillä täällä Suomessa. Tästä syystä Arctic Spas altaat luontaisesti valmistetaan erityisesti huomioiden kylmät ja muutenkin vaativat ilmasto-olosuhteet, toisin kuin esimerkiksi lämpimässä Kaliforniassa, Floridassa tai Kiinassa valmistettavat poreammeet, joissa keskitytään enemmän suurten markkina-alueiden leutojen ilmastojen vaatimuksiin ja perustellusti halvempiin rakenne- ja eristysratkaisuihin.

Arctic Spas on ulkoporeallas, jonka valmistuksessa panostetaan myös ympäristöystävällisyyteen, joka säästää luontoa ja takaa altaan energiatehokkuuden.

Arctic Spas® – jotta voisit elää mukavammin!

Arctic SpasArctic SpasArctic Spas

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia, niin kerromme lisää!

Puh: 0207 290 640
e.mail: info(at)saunansydan.fi

Tutustu kaikkiin Arctic Spas® allasmalleihin tästä

Avainsanat:

allastarvike
arctic spas
poreallas
sauna tarvike
ulkoaltaat
ulkoporeallas
ulkoporealtaat
Bisnode Alhaisin riskiluokka
AAA Korkein luottokelpoisuus
Suomen Vahvimmat