Saunansydän FacebookissaOta yhteyttä

Ulkoporealtaat > Lisävarusteet

Arctic Spas logo

Spa Boy™-automatisoitu suolapuhdistusjärjestelmä

Automatisoitu Spa Boy™ allasveden suolapuhdistusjärjestelmä on mullistava innovaatio, joka perustuu Onzen™-merisuolan hyödyntämiseen. Spa Boy™ sekä mittaa allasveden arvoja että myös säätää niitä automaattisesti. Ei enää testiliuskoja, eikä epätarkkoja mittaustuloksia spa-boy– Spa Boy™ yksinkertaisesti huolehtii puolestasi veden turvallisuudesta ja kirkkaudesta.

Tämä uskomaton uuden sukupolven teknologia käyttää huippulaatuista mitta-anturia, joka analysoi jatkuvasti veden parametreja ja näin ohjaa altaassa olevaa viisilevyistä Titanium-elektrodi-komponenttia.

Spa Boy™ säätää tarkasti suolavesijärjestelmän desifiointitasoa ja ylläpitää sitä optimaalisella alueella. Mikäli veden Ph-arvot poikkeavat optimaalisesta tasosta, niin järjestelmä huomauttaa siitä kylpijälle näyttöpaneelilla sekä etäohjauksen välityksellä.

Spa Boy™ automatisoitu järjestelmä säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää tarvetta ylimääräisille kemikaaleille, jonka ansiosta allasveden vaihtoväli pitenee oleellisesti.

Spa Boy™ automaattinen suolapuhdistusjärjestelmä on myös jälkiasennettavissa kaikkiin Eco Pak ohjauskeskuksella varustettuihin Arctic Spas altaisiin.

Onzen™- manuaalinen suolapuhdistusjärjestelmäonzen web

ONZEN™ on allasveden suolapuhdistusjärjestelmä, joka perustuu Onzen™-merisuolan hyödyntämiseen. Onzen™ merisuola on perusta luonnollisen pehmeälle ja kristallin kirkkaalle allasvedelle. Onzen™-järjestelmää on helppo hallita ja tarvittaessa säätää käyttötottumusten mukaisesti joko suoraan käyttöpaneelilta tai netin kautta etänä, missä sitten oletkin.

Kolmilevyisillä Titanium-elektrodeilla muodostetaan elektrolyyttisesti suolasta pieniä määriä klooria allasveteen.

Onzen™-järjestelmä säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää tarvetta ylimääräisille kemikaaleille, jonka ansiosta allasveden vaihtoväli pitenee oleellisesti.

Onzen™ -suolapuhdistusjärjestelmä on myös jälkiasennettavissa kaikkiin Eco Pak ohjauskeskuksella varustettuihin Arctic Spas altaisiin.

Etäohjaus älypuhelimellaApp_picture1_LO

EcoPack- ohjauskeskuksen potentiaalin maksimoiminen käy helposti, kun siihen yhdistetään lisävarusteena saatava Ethernet Over Power tai WiFi-ohjausmoduuli. Älypuhelimella, iPodilla, kannettavalla läppärillä tai kotitietokoneella voi ohjata kaikkia poreallastoimintoja helposti missä päin maailmaa oletkin…etänä. onSpa_lo

Mikäli altaaseen on asennettu Spa Boy-järjestelmä, niin silloin pystyt näkemään ja myös hallitsemaan altaan itsenäisesti mitattuja vesiarvoja. Etäohjaus -järjestelmän kätevyyttä ei vain voi kylliksi kehua…

Sitä mukaa, kun altaisiin tulee uusia ominaisuuksia, EcoPack-ohjausjärjestelmää voidaan päivittää todella helposti… ja luonnollisesti etänä!

Etäohjaus on jälkiasennettavissa kaikkiin 2011 tai sitä uudempiin Arctic Spas altaisiin.

Peak 1-otsonointijärjestelmä

Luotettava ja huipputehokas otsoni-integrointi. Peak 1 -puhdistus koostuu Arctic Spas ® Peak Ozone -järjestelmän lisäämisestä porealtaan sisäiseen putkistoon. Suodatuksen aikana vesi virtaa alueen läpi altistuen aktivoidulle hapelle eli otsonille, mikä saa aikaan huomattavia puhdistus- ja hapettumistoimintoja.

Kaksi Failsafe™-generaattoria tuottavat suuren pitoisuuden otsonia, joka sitten ruiskutetaan veteen. Veden ja otsonin seos pidetään pyörteisessä Optical Vertical -sekoituskammiossa, jolloin näiden välinen kontaktiaika kasvaa suuresti.

Tämän prosessin, josta ei aiheudu jäämäaineita, ansiosta monet orgaaniset yhdisteet hapettuvat, jolloin muille desinfiointiaineille jää vähemmän tehtävää. Peak 1 otsonointi toimii säädetyn suodatuskierron aikana.

Peak 2-otsonointijärjestelmä

Peak 2 -otsonointijärjestelmä tarjoaa samat ominaisuudet kuin Peak 1 -puhdistusjärjestelmäkin, mutta siinä on lisäksi muutama erityisominaisuus.

Peak 2 järjestelmässä on käyttäjän 1–24 tunnin välille ohjelmoitavissa oleva erillinen kiertovesipumppu. Lisäksi sekoituskammion tilavuus on kaksinkertaistettu Peak 1 verrattuna. Parempi sekoittuminen ja pidempi kontaktiaika takaavat entistä paremman lopputuloksen.

Peak 2 -järjestelmän kiertovesipumppu on myös kytketty toiseen hiukkassuodattimeen. Kiertovesipumppu mahdollistaa näin kaksi toimintoa – passiivisen suodatuksen 1-24 tuntia päivässä sekä allasveden otsonoinnin. Koska Peak 2 järjestelmän käyttöaikaa voi säätää itsenäisesti, käyttäjä pystyy hallitsemaan järjestelmän aktiivisuusaikaa altaan käyttötapojen mukaan.

Ultimate Lights -suutinpohjavärivalot

ultimate lights red web ultimate lights blue webultimate lights green webultimate lights purple webLED-valaistut jet-suuttimet, valaistut juoma-aluset sekä näyttävät kulmavalot altaan ympärille tarjoavat tunnelmallisen valon koko altaaseesi . Värivalikoimasta voit valita juuri sinulle sopivan valoyhdistelmän.

Nauti värivalojen maailmasta omassa ulkoaltaassasi.

Aquatremor-vedenalainen äänentoistojärjestelmä

Avain aidon ulkoilmakonsertin kokemiseen omassa altaassa!bb mp3

Tämä uusinta äänentoistoteknologiaa hyödyntävä järjestelmä takaa terävän stereoäänen ja värähtelyakustiikan. Rentouttavia ja mieltä rauhoittavia ominaisuuksia hyödynnetään myös muulla tavoin: vartaloon kohdistuvat ääniaallot auttavat mm. vähentämään lihasjännitystä.

Aquatremor –äänentoistojärjestelmä on ehdottomasti paras ulkoporeallas -äänentoistojärjestelmä! Järjestelmän audiokaiuttimet on kiinnitetty suoraan altaan runkoon, joten niiden toistama ääni on yhtä aito kuin istuisit omassa altaassasi aitiopaikalla ulkoilmakonsertissa. Järjestelmän hienous piilee myös siinä, että laadukas äänentoisto säilyy myös pienellä volyymilla soitettuna!

Aquatremor –äänentoistojärjestelmä hyödyntää Bluetooth- viritinvahvistinta, joka voidaan yhdistää iPhone, iPad, iPod tai mihin hyvänsä langattomaan Bluetooth laitteeseen.

Altaan runkoon asennetut erikoisvalmisteiset audiokaiuttimet on suunniteltu siten, että ne toimivat eräänlaisena ääniaaltojen lähteenä. Altaassa istuva henkilö kuulee – tai paremminkin tunteen – voimakkaita matalataajuksisia ääniaaltoja 46 – 68 Herzin taajuudella. Tämän värähtelyn on todettu rauhoittavan sekä rentouttavan lihaksia ja kudoksia.

Aquatremor –vedenalainen äänentoistojärjestelmä voidaan asentaa altaaseen myös jälkiasennuksena.

Arctic Spas Wetunes™ äänentoistolaitteet pop up-kaiuttimillawetunes front1

Wetunes äänentoistojärjestelmä sisältää vahvistimen, supparin ja kaksi vedenkestävää ponnahduskaiutinta.

Wetunes-järjestelmä toimii langattomasti Bluetooth vastaanottimen avulla, joten voit kuunnella suosikkikappaleitasi oman puhelimesi tai muun soittimen avulla!

Cover Lifter-kannen kääntökippilaiteaccessories-coverlifter

Lämpöeristekannen kääntökippilaitteet

Arctic Spas- altaiden kansien käsittely on helppoa ja kevyttä kannen kääntökippilaitteiden avulla.

Kippilaitteita on tarjolla useita eri tyyppisiä , joista toiset tarjoavat kannesta kätevän näkö- ja tuulisuojan ja toiset mallit laskevat kannen alas asti.

Aromaterapia

Tuoksut vaikuttavat mielentilaan ja juuri tätä oivallusta hyödynnetään myös aromaterapiassa.bb aromaterapia

Arctic Spas® –altaissa on eteeristen öljyjen säiliö, josta öljyjen rauhoittava tuoksu siirtyy altaan ilmajärjestelmään. Valittavana on useita eri tuoksuja. Aromaterapian ja vesihieronnan yhdistäminen on rentouttaa kehoa ja mieltä.

tuijakalusteita

Cedar-Jättiläistuija-massiivipuukalusteet

Valitse altaaseen ja puutarhaasi parhaiten sopivat allaskalusteet kattavasta valikoimastamme.

Kaikki allaskalusteet on valmistettu 100 % Kanadan jättiläistuijasta, joten ne sopivat mainiosti niin ulkonäöltään kuin kestävyydeltäänkin vaativaan ulkokäyttöön.

Kaikki kalusteet ovat helppoja koota- ja asentaa paikanpäällä.

Tutustu lisää allaskalusteisiin ja muihin lisätarvikkeisiin verkkokaupassamme!

Siirry verkkokauppaan »

Avainsanat:

allastarvike
arctic spas
poreallas
ulkoporeallas
ulkoporealtaat
Bisnode Alhaisin riskiluokka
AAA Korkein luottokelpoisuus
Suomen Vahvimmat