Saunansydän FacebookissaOta yhteyttä

Ulkoporealtaat > Ominaisuudet

Arctic Spas logo

Markkinoiden vahvin allasrakennebb vahva rakenne

Arctic Spas tarjoaa kattavan valikoiman kiiltäviä, marmoroituja ja kuvioituja akryylipinnoitteisia altaita, joiden tukirakenteena käytetään monikerroksista käsinrullattua lasikuitua.

Vahvan lasikuitu-komposiittirakenteen ansiosta Arctic Spas –altaat ovat markkinoiden kestävimpiä jabb shell tukevatekoisimpia.

Akryylipinnoitteen tukirakenteena käytettävän lasikuidun ansiosta altaan jokainen kohta on tasaisen vahva, mikä takaa jäykän ja pitkäikäisen allasrakenteen.

 

Huoltovapaa allasakryyli ja värivaihtoehdot

Aristech Acrylics värit Ponderosa Pine, Tahoe, Dakota ja Kalahari ovat ainutlaatuisia, sillä niillä on kuvioitu pinta.

Kuvion pinnat kätkevät pienet naarmut huomattavasti paremmin kuin sileä pinta.

Ainoastaan Arctic Spas® käyttää mm. näitä neljää kuvioitua pintaa.

Kuvioitujen pintojen lisäksi on valittavissa kuusi eriväristä kiiltävää pintaa eli Half&Half, Mayan Copper, Platinum Swirl, Ocean Wave, Mediterranean Sunset tai Midnight Opal.

Klikkaa alla olevia kuvia niin näet kaikki värit suurempana.

varit2016a varit2016b Biolock
Bio-Lok™ Mikrobisuojauksen voima

Aristech Acrylics erinomaisen kiillon ja värin säilyvyyden lisäksi Bio-Lok™ pinnoite on luonnostaan mikrobinkestävä ilman lisäkemikaaleja. Aristech Bio-Lok™ pinnoite on niin tiivis, että se ei mahdollista mikro-organismien tunkeutumisen ja kiinnittymisen sen pintaan. Koska Bio-Lok™ pinnoite on suojattu mikrobeilta, niin se on helppo puhdistaa mikrokuituliinalla ilman kemiallisia lisäaineita.

Ulkokuori – kolme eri vaihtoa

 aFrontier_Angle copy  aCharcoal copy aSable copy

 Aito puupinta – jättiläistuija

Kanadan jättiläistuija-maailman paras puumateriaali ulkoporealtaisiin

 Komposiittirunko – Charcoal

Huoltovapaa komposiitti-harmaa sävy

 Komposiittirunko – Sable

Huoltovapaa komposiitti-ruskea sävy

FreeHeat® -suljettu lämmöneristysrakennebb freheat

Arctic Spas® altaiden lämmöneristys on suunniteltu maksimoimaan altaan energiatehokkuus.

Pumput ja vedenlämmittimet tuottavat aina toimiessaan ylimääräistä lämpöä. FreeHeat® –järjestelmä minimoi altaan energiakulutuksen hyödyntämällä tehokkaasti altaan kaikkien sähkölaitteiden tuottamaa ns. hukkalämpöä. Samalla rakenne antaa kaikille altaan laitteille ihanteellisenHouse Arctic LORES lämpimän toimintaympäristön. FreeHeat® lämmöneristysrakenne hyödyntää allasveteen varastoitunutta lämpöenergiaa mahdollisten sähkökatkosten aikana. Varastoitunut lämpöenergia estää tehokkaasti vaurioiden syntymistä talvella kovilla pakkasilla. Tehtaan suorittamissa kokeissa, altaan pumput eivät jäätyneet viiden vuorokauden aikana 20 asteen pakkasessa!

Arctic Spas® altaan vahva pohja ja ulkoseinät on eristetty lämpöarvoltaan maailman parhaalla polyuretaanivaahdolla. Yhdessä altaan tukevatekoisen allaskuoren kanssa, muodostaa FreeHeat®-järjestelmä lämpöä eristävän tasalämpöisen ilmatilan altaan sisälle. Eristetty ilmatila toimii samalla pumppujen äänenvaimentimena, jolloin allas on mahdollisimman hiljainen ja miellyttävä käyttää.

FreeHeat® -rakenne mahdollistaa myös altaan helpon huollettavuuden ja lisävarusteiden asentamisen.

Huollettavuusbb freheat2

Arctic Spas® –altaiden Total Access –järjestelmä mahdollistaa altaan vaivattoman huollon.

Mikäli allasta täytyy huoltaa tai korjata, altaan kuudesta kahdeksaan huoltoluukun kautta päästään helposti käsiksi huollettaviin osiin. Lasikuidusta valmistetun sisäaltaan pintaan ei ole ruiskutettu vaahtoeristystä, joka vaikeuttasi vian paikallistamista (esim. vuodot) tai osien huoltamista. Tämä tarkoittaa sitä, että altaan omistaja voi helposti myös itse tehdä tarkistuksia huoltotarpeen toteamiseksi. Tämä ominaisuus on allasmarkkinoilla ainutlaatuinen!

Forever Floor™ –painepuristettu lasikuitupohja-valmisperustaForever Floor LOREs

Kestävästä painepuristetusta lasikuidusta valmistettu valmisperusta on jo saavuttanut maailmalla suurta arvostusta ja kuuluisuutta.

Kaikissa Arctic Spas® altaissa on vakiona säänkestävästä puulevystä valmistettu pohjarakenne. Tämän lisäksi kaikkiin Arctic Spas® altaisiin saa myös ForeverFloor™- painepuristetusta lasikuidusta valmistetun lisäpohjan, joka on tehopainosuhteeltaan terästäkin vahvempaa. Samaa valmistusmenetelmää käytetään mm. panssarivaunujen räjähdyssuojina.

ForeverFloor™ estää täydellisesti myös kosteuden sisäänpääsyn altaan sisärakenteisiin. Samoin jyrsiät kuluttavat turhaan ja tuloksetta hampaitaan yrittäessään päästä altaan sisälle. ForeverFloor™:n ansiosta altaan käsiteltävyys/siirrettävyys paranee entisestään eikä allas välttämättä tarvitse muuta erillistä perustusta.

Allas voidaan yksinkertaisesti asentaa lähes mille tahansa vaakasuoralle alustalle, täyttää vedellä ja allas on käyttövalmiina!

CastCore®-Mylovac8doorrspa w_cover LO

Kaiken huippuna markkinoiden pitkäikäisin CastCore®-Mylovac –lämpöeristekansi
Ulkoaltaan kiistatta tärkein energiataloudellisuuteen ja pitkäikäisyyteen vaikuttava osa on vahva ja laadukas lämpöeristekansi.

Arctic Spas altaiden kansisarja on ylivertainen muiden allasvalmistajien kansiin verrattuna. Kannessa on käytetty vain markkinoiden parasta eristevaahtoa. Owners Pose on Spa LORESTeräsvahvistettu n. 13 cm paksu kansi on muottiin valettu ja se on päällystetty huippulaadukkaalla Mylovac pinnoitekalvolla (kuten kahvipaketin vakuumipakkaus), joka estää täysin vesihöyryn pääsyn eristeen sisään. Muut allasvalmistajat käyttävät kannen vesieristeenä muovia, joka ei estä vesihöyryn pääsyä eristevaahtoon (vrt. pesusieni). Toisin kuin muut kannet, CastCore®-Mylovac kansi kestää muuttumattomana vuosia.

Truguard -lämmitys

Teflon™ ja titaanipäällysteinen lämmitin takaa tehokkaan ja riippumattoman Heater-w-o-Stickers-300x145 copylämmityksen.bb truguard

Lämmittimet rikkoontuvat muita altaan osia useammin. Tämä johtuu siitä, että altaissa käytetään altaan vedenkiertojärjestelmään kytkettyä lämmitinosaa, joka altistuu mahdollisen huonolaatuisen veden kemiallisen epätasapainon aiheuttamille haasteille (tällaiset ongelmat eivät yleensä kuulu takuun piiriin). Arctic Spas® varmistaa lämmityksen Tru-Guard –lämmittimen avulla, jonka lämmityselementti on eristetty samalla suojaavalla teflon-titaanipäällysteellä, jota käytetään myös teollisessa käytössä olevissa happosäiliöissä. Patentoitu päällyste ehkäisee mineraalien kertymistä lämmittimen pintaan ja suojaa lämmitintä korroosiolta. Tru-Guard –lämmittimellä on viiden vuoden takuu, joten altaasi pysyy varmasti lämpimänä!

Eco Pak- uuden sukupolven ohjauskeskus ja digitaalinen näppäimistö

Kaikkien Arctic Spas -porealtaiden vakiovarusteisiin kuuluu huippuluokan Eco Pak-ohjauskeskus. dd nappaimistodd ecopak

Yhdessä altaan digitaalisen näppäimistön kanssa kaikki porealtaasi toiminnot, kuten lämpötila, suodatus, valaistus ja paljon muuta, ovat sormenpäittesi ulottuvilla.

Sitä mukaa, kun altaisiin tulee uusia ominaisuuksia, EcoPack-ohjausjärjestelmää voidaan päivittää saumattomasti koko ajan kehittyvän Arctic Spas -sovelluksen avulla. Lisävarusteena saatavan Ethernet Over Power tai WiFi-järjestelmän avulla altaan ohjaus hoituu myös älypuhelimen tai tietokoneen avulla (lue lisää kohdasta: Lisävarusteet).

Reflex Torsion -putketdd putkisto1

Arctic Spas® oli markkinoiden ensimmäinen kuumavesiallas, jonka kaikissa altaissa käytettiin Reflex Torsion -putkia.
Tämä erittäin pitkälle kehitetty putkimalli on suunniteltu sopimaan tukevatekoisiin PVC –liittimiin, mikä mahdollistaa suuremman liimapinnan, tehokkaamman virtauksen ja vähentää myös putkien liikkeen aiheuttamia liitoskohtien vuotoja. Tällaiset putket laajentuvat putken sisäisen paineen mukaisesti. Reflex Torsion –putket ovat läpinäkyviä, värikoodattuja putkia. Värikoodaus mahdollistaa myös tehokkaan vianetsinnän.

Veden suodatus- ja puhdistusjärjestelmä

Suodatusjärjestelmä

Arctic Spas® – altaat on varustettu tehokkaalla veden suodatuksella, joka on helposti ohjelmoitavissa ActiveSkim_DualFiltration_LOerilaisten allastottumusten ja käyttömäärien mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että altaan suodatusjärjestelmä saadaan toimimaan optimaalisella tehokkuudella ympäri vuorokauden. Arctic Spas® altaissa käytetään yhden teho-suodatinpatruuna järjestelmää, jolloin altaan käyttökustannukset pysyvät edullisina, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Suodatinpatruunat suodattavat kaikki hiukkaset vedestä aina 1 micronin suuruisiin pienhiukkasiin asti. Monissa muissa altaissa käytetään erilaisia pestäviä suodattimia, mutta Arctic Spas altaat ovat tälläkin saralla muita askeleen edellä. Arctic Spas altaissa käytetään huoltovapaita tehosuodattimia, dd suodatus2joiden käyttöikä on normaalisti 3-5 kuukautta, ilman minkäänlaista huoltotarvetta. Tämä tarkoittaa käytännössä, että mitään ylimääräisiä ja ympäristölle haitallisia kemiallisia puhdistusaineita ei suodattimen puhdistukseen tarvita. Toisin kuin tavanomaiset pintasuodattimet, patentoidut Silver Ion–suodattimet takaavat puhtaan ja kirkkaasti kimaltelevan veden. Optimaalisen suodatuksen ansiosta kylpyvetesi on kovallakin käytöllä aina puhdasta!

Jet-suuttimet

Arctic Spas altaiden vakiovarusteisiin kuuluu Stainless Steel pinnoitetut suuttimiet, jotka kruunaavat altaan ulkonäön.jets and pillow 2

Luonnosta löytyvät kuumat lähteet ovat vuosisatojen ajan olleet suosittuja terveydestään huolehtivien keskuudessa. Terveyden ammattilaiset ovat jo kauan käyttäneet kuumassa vedessä kylpemistä tehokkaana hoitomuotona. Selkäkipuja, lihasvaurioita, reumaa ja väsymystä hoidetaan usein vesihieronnan, hieronnan, aromaterapian ja entistä ergonomisempien istuimien avulla.

Jokainen Arctic Spas allas on varusteltu markkinoiden kehittyneimmällä hydrojet-vesi-ilma-hierontajärjestelmällä. Kaikki suuttimet ovat portaattomasti säädettävissä juuri sellaiselle voimakkuudelle kuin kylpijä itse haluaa.

Vesisuihkujen voimakkuus ei ole ainoa vesihieronnan tehokkuuden mittari. Vesisuihkujen ohjaukseen liittyy suuttimien sijainti, koko, suuntaus ja mahdollisuus keskittää suurin teho haluttuun suutinryhmään sekä suuttimien portaaton säätö niin veden kuin ilmansyötönkin osalta. Arctic Spas® altaiden Jet-suuttimet ovat markkinoiden kehittyneimmät ja näin takaavat kylpijälleen rentouttan nautinnollisen kylpyhetken.

Stainless Steel suuttimet voidaan asentaa altaaseen myös jälkiasennuksena.

Valaistu vesiputousdd vesiefekti4

Naisen naurun, veden solinan ja rahan kilinän kerrotaan olevan maailman kauneimpia ääniä. Arctic Spas altaisiin on integroitu valaistu vesiputous, jonka rentouttava ääni kruunaa allasnautinnon.

 

 

Avainsanat:

allastarvike
arctic spas
poreallas
sauna tarvike
ulkoaltaat
ulkoporeallas
ulkoporealtaat
Bisnode Alhaisin riskiluokka
AAA Korkein luottokelpoisuus
Suomen Vahvimmat