Ominaisuudet ja lisävarusteet

Ominaisuudet

MAAAILMAN VAHVIN ALLASRAKENNE

Arctic Spas® tarjoaa kattavan valikoiman kiiltäviä, marmoroituja ja kuvioituja akryylipinnoitteisia altaita, joiden tukirakenteena on monikerroksinen käsinrullattu lasikuitu.

Vahvan lasikuitu-komposiittirakenteen ansiosta Arctic Spas –allas on markkinoiden kestävin ja pitkäikäisin.

Akryylipinnoitteen tukirakenteena käytettävän lasikuidun ansiosta altaan jokainen kohta on vahva, mikä takaa jäykän ja lujan allasrakenteen.

  

HUOLTOVAPAA ALLASAKRYYLI JA VÄRIVAIHTOEHDOT

Aristech Acrylics värit Ponderosa Pine, Dakota ja Kalahari ovat ainutlaatuisia, sillä niillä on kuvioitu pinta.

Kuvioitu pinta kätkee pienet harmittomat naarmut huomattavasti paremmin kuin sileä pinta.

Ainoastaan Arctic Spas® käyttää mm. näitä kuvioituja pintoja.

Kuvioitujen pintojen lisäksi on valittavissa eriväriä kiiltäviä pintoja esim. Half&Half, Platinum Swirl, Ocean Wave, Mediterranean Sunset tai Midnight Opal.

BIO-LOK™ MIKROBISUOJAUKSEN VOIMA

Aristech Acrylics erinomaisen kiillon ja värin säilyvyyden lisäksi Bio-Lok™ pinnoite on luonnostaan mikrobinkestävä ilman lisäkemikaaleja. Aristech Bio-Lok™ pinnoite on niin tiivis, että se ei mahdollista mikro-organismien tunkeutumisen ja kiinnittymisen sen pintaan. Koska Bio-Lok™ pinnoite on suojattu mikrobeilta, niin se on helppo puhdistaa mikrokuituliinalla ilman kemiallisia lisäaineita.

ULKOKUORI – KOLME ERI VAIHTOA

Aito puupinta – jättiläistuija

Kanadan jättiläistuija-maailman paras puumateriaali ulkoporealtaisiin

Komposiittirunko – Charcoal

Huoltovapaa komposiitti-harmaa sävy

Komposiittirunko – Sable

Huoltovapaa komposiitti-ruskea sävy

FREEHEAT® -SULJETTU LÄMMÖNERISTYSRAKENNE

Arctic Spas® altaiden lämmöneristys on suunniteltu maksimoimaan altaan energiatehokkuus.

Jettipumput ja tehokas lämmitin tuottavat aina toimiessaan ylimääräistä lämpöä. FreeHeat® –järjestelmä minimoi altaan energiakulutuksen hyödyntämällä tehokkaasti altaan kaikkien sähkölaitteiden tuottamaa ns. hukkalämpöä. Samalla rakenne antaa kaikille altaan laitteille ihanteellisen tasalämpöisen toimintaympäristön. FreeHeat® lämmöneristysrakenne hyödyntää allasveteen varastoitunutta lämpöenergiaa myös mahdollisten sähkökatkosten varalta. Varastoitunut lämpöenergia estää tehokkaasti vaurioiden syntymistä kovillakin pakkasilla. Tehtaan suorittamissa kokeissa, altaan pumput eivät jäätyneet viiden vuorokauden aikana 20 asteen pakkasessakaan!

Arctic Spas® altaan vahva kaksoispohja ja ulkoseinät on eristetty lämpöarvoltaan maailman parhaalla polyuretaanivaahdolla. Yhdessä altaan tukevatekoisen allaskuoren kanssa, muodostaa FreeHeat®-järjestelmä lämpöä eristävän tasalämpöisen ilmatilan altaan sisälle. Eristetty ilmatila toimii samalla pumppujen äänenvaimentimena, jolloin allas on hiljainen ja miellyttävä käyttää.

FreeHeat® -rakenne mahdollistaa myös altaan helpon huollettavuuden ja lisävarusteiden asentamisen.

   

HUOLLETTAVUUS

Arctic Spas® –altaiden Total Access –huoltoluukkujärjestelmä mahdollistaa altaan vaivattoman huollon.

Tarpeen vaatiessa altaan huoltoluukkujen kautta pääsee helposti käsiksi huollettaviin osiin. Lasikuituvahvistetun sisäaltaan pintaan ei ole ruiskutettu vaahtoeristystä, joka vaikeuttaisi huoltamista tai jälkiasennuksia (katso FREEHEAT®). Tämä tarkoittaa myös sitä, että altaan omistaja voi helposti tehdä itse tarkistuksia huoltotarpeen toteamiseksi. Tämä ominaisuus on allasmarkkinoilla ainutlaatuinen!

FOREVER FLOOR™ –PAINEPURISTETTU LASIKUITUPOHJA-VALMISPERUSTA

Kestävästä painepuristetusta lasikuidusta valmistettu valmisperusta on jo saavuttanut maailmalla suurta arvostusta ja kuuluisuutta.

Kaikissa Arctic Spas® altaissa on vakiona säänkestävästä puulevystä valmistettu pohjarakenne. Tämän lisäksi kaikkiin Arctic Spas® altaisiin saa myös ForeverFloor™- painepuristetusta lasikuidusta valmistetun lisäpohjan, joka on tehopainosuhteeltaan terästäkin vahvempaa. Samaa valmistusmenetelmää käytetään mm. panssarivaunujen räjähdyssuojina.

ForeverFloor™ estää täydellisesti myös kosteuden sisäänpääsyn altaan sisärakenteisiin. Samoin jyrsiät kuluttavat turhaan ja tuloksetta hampaitaan yrittäessään päästä altaan sisälle. ForeverFloor™:n ansiosta altaan käsiteltävyys/siirrettävyys paranee entisestään eikä allas välttämättä tarvitse muuta erillistä perustusta.

Allas voidaan yksinkertaisesti asentaa lähes mille tahansa vaakasuoralle alustalle, täyttää vedellä ja allas on käyttövalmiina!

CASTCORE®-MYLOVAC- LÄMPÖERISTEKANSI

Ulkoporealtaan energiataloudellisuuteen ja pitkäikäisyyteen vaikuttaa erityisesti vahva ja laadukas lämpöeristekansi. Arctic Spas® altaissa on markkinoiden vahvin CastCore®-Mylovac –lämpöeristekansi.

Arctic Spas® altaiden lämpöeristekansi on ylivertainen muiden allasvalmistajien kansiin verrattuna. Kannessa on käytetty vain markkinoiden parasta eristevaahtoa. Jopa 800kg lumikuorman kestävä teräsvahvistettu n. 13 cm paksu kansi on päällystetty huippulaadukkaalla Mylovac pinnoitekalvolla (kuten kahvipaketin vakuumipakkaus), joka estää täysin vesihöyryn pääsyn eristeen sisään. Muut allasvalmistajat käyttävät kannen vesieristeenä muovia, joka ei estä vesihöyryn pääsyä eristevaahtoon (vrt. pesusieni). Ylivertainen CastCore®-Mylovac kansi kestää muuttumattomana vuosia.

TRUGUARD -TITAANILÄMMITIN

Arctic Spas® varmistaa lämmityksen Tru-Guard –titaanilämmittimen avulla, jonka lämmityselementti on eristetty samalla suojaavalla teflon-titaanipäällysteellä, jota käytetään myös teollisessa käytössä olevissa happosäiliöissä. Patentoitu pinnoite ehkäisee mineraalien kertymistä lämmityselementin pintaan ja näin suojaa elementtiä korroosiolta.

 

ECO PAK- UUDEN SUKUPOLVEN OHJAUSKESKUS

Arctic Spas® -altaiden vakiovarusteisiin kuuluu huippuluokan Eco Pak-ohjauskeskus.

Näppäimistön avulla kaikki toiminnot, kuten lämpötilan säätö, suodatusjaksot, värivalaistus ja paljon muuta, ovat sormenpäittesi ulottuvilla.

Kun altaisiin tulee uusia ominaisuuksia, Eco Pak-ohjausjärjestelmää voidaan päivittää saumattomasti koko ajan kehittyvän Arctic Spas -sovelluksen avulla. Lisävarusteena saatavan Ethernet Over Power tai WiFi-järjestelmän avulla altaan ohjaus hoituu myös älypuhelimen ja/tai tietokoneen avulla (lue lisää kohdasta: Lisävarusteet).

 

REFLEX TORSION -PUTKET

Arctic Spas® on markkinoiden ainoa ulkoporeallas, jossa käytetään huippulaadukkaita Reflex Torsion -putkia.
Tämä erittäin pitkälle kehitetty putkimalli on suunniteltu sopimaan tukevatekoisiin PVC –liittimiin, mikä mahdollistaa suuremman liimapinnan ja tehokkaamman virtauksen. Reflex Torsion –putket ovat läpinäkyviä ja värikoodattuja. Värikoodaus mahdollistaa tehokkaan huollon.

VEDEN SUODATUS- JA PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

SUODATUSJÄRJESTELMÄ

Arctic Spas® – altaat on varustettu tehokkaalla veden suodatuksella, joka on helposti ohjelmoitavissa erilaisten allastottumusten ja käyttömäärien mukaan. Altaan suodatusjärjestelmä toimii optimaalisella tehokkuudella ympäri vuorokauden. Arctic Spas® altaissa käytetään suodatinjärjestelmää, jonka käyttökustannukset pysyvät edullisina, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Arctic Spas® altaissa voi käyttää sekä pestäviä, että huoltovapaita suodattimia. Monissa muissa altaissa saa käyttää ainoastaan pestäviä suodattimia, joiden yhteydessä on aina käytettävä kemiallisia suodattimen puhdistusaita. Huoltovapaa hiukkassuodatin poistaa vedestä jopa 1 micronin kokoiset pienhiukkaset.  Huoltovapaiden hiukkasuodattimien käyttöikä on normaalisti 3-5 kuukautta -ilman minkäänlaista huoltotarvetta. Tämä tarkoittaa, että mitään ylimääräisiä ja ympäristölle haitallisia kemiallisia puhdistusaineita ei suodattimen puhdistukseen tarvita. Toisin kuin tavanomaiset pestävät suodattimet, patentoidut Silver Ion-suodattimet takaavat puhtaan ja kirkkaasti kimaltelevan veden. Optimaalisen hiukkas-suodatuksen ansiosta kylpyvetesi on kovallakin käytöllä aina puhdasta!

JET-SUUTTIMET

Arctic Spas altaiden vakiovarusteisiin kuuluu Stainless Steel pinnoitetut suuttimiet, jotka kruunaavat altaan ulkonäön.

Luonnosta löytyvät kuumat lähteet ovat vuosisatojen ajan olleet suosittuja terveydestään huolehtivien keskuudessa. Terveyden ammattilaiset ovat jo kauan käyttäneet kuumassa vedessä kylpemistä tehokkaana hoitomuotona. Selkäkipuja, lihasvaurioita, reumaa ja väsymystä hoidetaan usein vesihieronnan, hieronnan, aromaterapian ja entistä ergonomisempien istuimien avulla.

Jokainen Arctic Spas allas on varusteltu markkinoiden kehittyneimmällä hydrojet-vesi-ilma-hierontajärjestelmällä. Kaikki suuttimet ovat portaattomasti säädettävissä juuri sellaiselle voimakkuudelle kuin kylpijä itse haluaa.

Vesisuihkujen voimakkuus ei ole ainoa vesihieronnan tehokkuuden mittari. Vesisuihkujen ohjaukseen liittyy suuttimien sijainti, koko, suuntaus ja mahdollisuus keskittää suurin teho haluttuun suutinryhmään sekä suuttimien portaaton säätö niin veden kuin ilmansyötönkin osalta. Arctic Spas® altaiden Jet-suuttimet ovat markkinoiden kehittyneimmät ja näin takaavat kylpijälleen rentouttan nautinnollisen kylpyhetken.

Stainless Steel suuttimet voidaan asentaa altaaseen myös jälkiasennuksena.

VÄRIVALAISTU VESIPUTOUS

Naisen naurun, veden solinan ja kolikkojen kilinän kerrotaan olevan maailman kauneimpia ääniä. Arctic Spas® altaisiin on integroitu värivalaistu vesiputous, jonka rentouttava ääni kruunaa allasnautinnon.

Lisävarusteet

SPA BOY™-AUTOMATISOITU SUOLAPUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

Automatisoitu Spa Boy™ allasveden suolapuhdistusjärjestelmä on mullistava innovaatio, joka perustuu Onzen™-merisuolan hyödyntämiseen. Spa Boy™ sekä mittaa allasveden arvoja että myös säätää niitä automaattisesti. Ei enää testiliuskoja, eikä epätarkkoja mittaustuloksia – Spa Boy™ yksinkertaisesti huolehtii puolestasi veden turvallisuudesta ja kirkkaudesta.

Tämä uskomaton uuden sukupolven teknologia käyttää huippulaatuista mitta-anturia, joka analysoi jatkuvasti veden parametreja ja näin ohjaa altaassa olevaa viisilevyistä Titanium-elektrodi-komponenttia.

Spa Boy™ säätää tarkasti suolavesijärjestelmän desifiointitasoa ja ylläpitää sitä optimaalisella alueella. Mikäli veden Ph-arvot poikkeavat optimaalisesta tasosta, niin järjestelmä huomauttaa siitä kylpijälle näyttöpaneelilla sekä etäohjauksen välityksellä.

Spa Boy™ automatisoitu järjestelmä säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää tarvetta ylimääräisille kemikaaleille, jonka ansiosta allasveden vaihtoväli pitenee oleellisesti.

Spa Boy™ automaattinen suolapuhdistusjärjestelmä on myös jälkiasennettavissa kaikkiin Eco Pak ohjauskeskuksella varustettuihin Arctic Spas altaisiin.

ONZEN™- MANUAALINEN SUOLAPUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

ONZEN™ on allasveden suolapuhdistusjärjestelmä, joka perustuu Onzen™-merisuolan hyödyntämiseen. Onzen™ merisuola on perusta luonnollisen pehmeälle ja kristallin kirkkaalle allasvedelle. Onzen™-järjestelmää on helppo hallita ja tarvittaessa säätää käyttötottumusten mukaisesti joko suoraan käyttöpaneelilta tai netin kautta etänä, missä sitten oletkin.

Kolmilevyisillä Titanium-elektrodeilla muodostetaan elektrolyyttisesti suolasta pieniä määriä klooria allasveteen.

Onzen™-järjestelmä säästää aikaa ja vaivaa sekä vähentää tarvetta ylimääräisille kemikaaleille, jonka ansiosta allasveden vaihtoväli pitenee oleellisesti.

Onzen™ -suolapuhdistusjärjestelmä on myös jälkiasennettavissa kaikkiin Eco Pak ohjauskeskuksella varustettuihin Arctic Spas altaisiin.

ETÄOHJAUS ÄLYPUHELIMELLA

EcoPack- ohjauskeskuksen potentiaalin maksimoiminen käy helposti, kun siihen yhdistetään lisävarusteena saatava Ethernet Over Power tai WiFi-ohjausmoduuli. Älypuhelimella, iPodilla, kannettavalla läppärillä tai kotitietokoneella voi ohjata kaikkia poreallastoimintoja helposti missä päin maailmaa oletkin…etänä.

Mikäli altaaseen on asennettu Spa Boy-järjestelmä, niin silloin pystyt näkemään ja myös hallitsemaan altaan itsenäisesti mitattuja vesiarvoja. Etäohjaus -järjestelmän kätevyyttä ei vain voi kylliksi kehua…

Sitä mukaa, kun altaisiin tulee uusia ominaisuuksia, EcoPack-ohjausjärjestelmää voidaan päivittää todella helposti… ja luonnollisesti etänä!

Etäohjaus on jälkiasennettavissa kaikkiin 2011 tai sitä uudempiin Arctic Spas altaisiin.

PEAK 1-OTSONOINTIJÄRJESTELMÄ

Luotettava ja huipputehokas otsoni-integrointi. Peak 1 -puhdistus koostuu Arctic Spas ® Peak Ozone -järjestelmän lisäämisestä porealtaan sisäiseen putkistoon. Suodatuksen aikana vesi virtaa alueen läpi altistuen aktivoidulle hapelle eli otsonille, mikä saa aikaan huomattavia puhdistus- ja hapettumistoimintoja.

Kaksi Failsafe™-generaattoria tuottavat suuren pitoisuuden otsonia, joka sitten ruiskutetaan veteen. Veden ja otsonin seos pidetään pyörteisessä Optical Vertical -sekoituskammiossa, jolloin näiden välinen kontaktiaika kasvaa suuresti.

Tämän prosessin, josta ei aiheudu jäämäaineita, ansiosta monet orgaaniset yhdisteet hapettuvat, jolloin muille desinfiointiaineille jää vähemmän tehtävää. Peak 1 otsonointi toimii säädetyn suodatuskierron aikana.

PEAK 2-OTSONOINTIJÄRJESTELMÄ

Peak 2 -otsonointijärjestelmä tarjoaa samat ominaisuudet kuin Peak 1 -puhdistusjärjestelmäkin, mutta siinä on lisäksi muutama erityisominaisuus.

Peak 2 järjestelmässä on käyttäjän 1–24 tunnin välille ohjelmoitavissa oleva erillinen kiertovesipumppu. Lisäksi sekoituskammion tilavuus on kaksinkertaistettu Peak 1 verrattuna. Parempi sekoittuminen ja pidempi kontaktiaika takaavat entistä paremman lopputuloksen.

Peak 2 -järjestelmän kiertovesipumppu on myös kytketty toiseen hiukkassuodattimeen. Kiertovesipumppu mahdollistaa näin kaksi toimintoa – passiivisen suodatuksen 1-24 tuntia päivässä sekä allasveden otsonoinnin. Koska Peak 2 järjestelmän käyttöaikaa voi säätää itsenäisesti, käyttäjä pystyy hallitsemaan järjestelmän aktiivisuusaikaa altaan käyttötapojen mukaan.

ULTIMATE LIGHTS -SUUTINPOHJAVÄRIVALOT

LED-valaistut jet-suuttimet, valaistut juoma-aluset sekä näyttävät kulmavalot altaan ympärille tarjoavat tunnelmallisen valon koko altaaseesi . Värivalikoimasta voit valita juuri sinulle sopivan valoyhdistelmän.

Nauti värivalojen maailmasta omassa ulkoaltaassasi.

   

AQUATREMOR-VEDENALAINEN ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Avain aidon ulkoilmakonsertin kokemiseen omassa altaassa!

Tämä uusinta äänentoistoteknologiaa hyödyntävä järjestelmä takaa terävän stereoäänen ja värähtelyakustiikan. Rentouttavia ja mieltä rauhoittavia ominaisuuksia hyödynnetään myös muulla tavoin: vartaloon kohdistuvat ääniaallot auttavat mm. vähentämään lihasjännitystä.

Aquatremor –äänentoistojärjestelmä on ehdottomasti paras ulkoporeallas -äänentoistojärjestelmä! Järjestelmän audiokaiuttimet on kiinnitetty suoraan altaan runkoon, joten niiden toistama ääni on yhtä aito kuin istuisit omassa altaassasi aitiopaikalla ulkoilmakonsertissa. Järjestelmän hienous piilee myös siinä, että laadukas äänentoisto säilyy myös pienellä volyymilla soitettuna!

Aquatremor –äänentoistojärjestelmä hyödyntää Bluetooth- viritinvahvistinta, joka voidaan yhdistää iPhone, iPad, iPod tai mihin hyvänsä langattomaan Bluetooth laitteeseen.

Altaan runkoon asennetut erikoisvalmisteiset audiokaiuttimet on suunniteltu siten, että ne toimivat eräänlaisena ääniaaltojen lähteenä. Altaassa istuva henkilö kuulee – tai paremminkin tunteen – voimakkaita matalataajuksisia ääniaaltoja 46 – 68 Herzin taajuudella. Tämän värähtelyn on todettu rauhoittavan sekä rentouttavan lihaksia ja kudoksia.

Aquatremor –vedenalainen äänentoistojärjestelmä voidaan asentaa altaaseen myös jälkiasennuksena.

ARCTIC SPAS WETUNES™ ÄÄNENTOISTOLAITTEET POP UP-KAIUTTIMILLA

Wetunes äänentoistojärjestelmä sisältää vahvistimen, supparin ja kaksi vedenkestävää ponnahduskaiutinta.

Wetunes-järjestelmä toimii langattomasti Bluetooth vastaanottimen avulla, joten voit kuunnella suosikkikappaleitasi oman puhelimesi tai muun soittimen avulla!

COVER LIFTER-KANNEN KÄÄNTÖKIPPILAITE

Lämpöeristekannen kääntökippilaitteet

Arctic Spas- altaiden kansien käsittely on helppoa ja kevyttä kannen kääntökippilaitteiden avulla.

Kippilaitteita on tarjolla useita eri tyyppisiä , joista toiset tarjoavat kannesta kätevän näkö- ja tuulisuojan.

AROMATERAPIA

Tuoksut vaikuttavat mielentilaan ja juuri tätä oivallusta hyödynnetään myös aromaterapiassa.

Arctic Spas® –altaissa on eteeristen öljyjen säiliö, josta öljyjen rauhoittava tuoksu siirtyy altaan ilmajärjestelmään. Valittavana on useita eri tuoksuja. Aromaterapian ja vesihieronnan yhdistäminen on rentouttaa kehoa ja mieltä.

CEDAR-JÄTTILÄISTUIJA-MASSIIVIPUUKALUSTEET

Valitse altaaseen ja puutarhaasi parhaiten sopivat allaskalusteet kattavasta valikoimastamme.

Kaikki allaskalusteet on valmistettu 100 % Kanadan jättiläistuijasta, joten ne sopivat mainiosti niin ulkonäöltään kuin kestävyydeltäänkin vaativaan ulkokäyttöön.

Kaikki kalusteet ovat helppoja koota- ja asentaa paikanpäällä.

Verkkokaupasta ja myymälästä löydät suuren valikoiman eri merkkisiin altaisiin sopivia tarvikkeita ja varaosia

Suosituimpia tuotteita ovat suodattimet, vedenhoitotuotteet, vesiarvojen mittalaitteet ja kannen kääntökippilaitteet.

VERKKOKAUPPAAN