Valikko Sulje

Ominaisuudet

ALLASRAKENNE

Arctic Spas® tarjoaa kattavan valikoiman kiiltäviä, marmoroituja ja kuvioituja akryylipinnoitteisia altaita, joiden tukirakenteena on monikerroksinen käsinrullattu lasikuitu.

Vahvan lasikuitu-komposiittirakenteen ansiosta Arctic Spas –allas on markkinoiden kestävin ja pitkäikäisin.

Akryylipinnoitteen tukirakenteena käytettävän lasikuidun ansiosta altaan jokainen kohta on vahva, mikä takaa jäykän ja lujan allasrakenteen.

 

LÄMPÖERISTEKANSI

Arctic Spas lämpöeristekansi on aivan omaa luokkaansa muihin alan kansiin verrattuna.

Mylovac™-kannella on muihin markkinoilla oleviin altaisiin verrattuna kaksi kertaa tiheämpi lämpöeristevaahto.

Lisäksi eristevaahdon sisällä on teräksinen C-palkki, jonka tuloksena on kansi, joka kykenee kannattelemaan useita satoja kiloja lumikuormaa.

Enää ei tarvitse murehtia luminietoksia tai sitä, kestääkö kansi lasten painon.

 

 

Eristevaahto on päällystetty tiiviillä erikoisfoliolla (kuten vakuumit kahvipaketit). Tämän teknologian avulla kyetään pitämään kannen lämpöeristeosat kuivina ja energiatehokkaina.

Lämpöeristemoduulin päällä on vahvasta merivinyylistä valmistettu taittuvasaumainen suojapussi, joka mahdollistaa kannen helpon käsittelyn.

Kannen väriksi on valittavissa joko ruskea tai harmaa.

Aristech Acrylics värit Ponderosa Pine, Dakota ja Kalahari ovat ainutlaatuisia, sillä niillä on kuvioitu pinta.

Kuvioitu pinta kätkee pienet harmittomat naarmut huomattavasti paremmin kuin sileä pinta.

Ainoastaan Arctic Spas® käyttää mm. näitä kuvioituja pintoja.

Kuvioitujen pintojen lisäksi on valittavissa eriväriä kiiltäviä pintoja esim. Half&Half, Platinum Swirl, Ocean Wave, Mediterranean Sunset tai Midnight Opal.

Aristech Acrylics erinomaisen kiillon ja värin säilyvyyden lisäksi Bio-Lok™ pinnoite on luonnostaan mikrobinkestävä ilman lisäkemikaaleja. Aristech Bio-Lok™ pinnoite on niin tiivis, että se ei mahdollista mikro-organismien tunkeutumisen ja kiinnittymisen sen pintaan. Koska Bio-Lok™ pinnoite on suojattu mikrobeilta, niin se on helppo puhdistaa mikrokuituliinalla ilman kemiallisia lisäaineita.

Aito puupinta – Kanadan jättiläistuija –maailman paras puumateriaali ulkoporealtaisiin

NOM-komposiittirunko-harmaa sävy– Charcoal

NOM-komposiittirunko-ruskea sävy– Sable

Arctic Spas® altaiden lämmöneristys on suunniteltu maksimoimaan altaan energiatehokkuus.

Jettipumput ja tehokas lämmitin tuottavat aina toimiessaan ylimääräistä lämpöä. FreeHeat® –järjestelmä minimoi altaan energiakulutuksen hyödyntämällä tehokkaasti altaan kaikkien sähkölaitteiden tuottamaa ns. hukkalämpöä. Samalla rakenne antaa kaikille altaan laitteille ihanteellisen tasalämpöisen toimintaympäristön.

FreeHeat® lämmöneristysrakenne hyödyntää allasveteen varastoitunutta lämpöenergiaa myös mahdollisten sähkökatkosten varalta.

Varastoitunut lämpöenergia estää tehokkaasti vaurioiden syntymistä kovillakin pakkasilla. Tehtaan suorittamissa kokeissa, altaan pumput eivät jäätyneet viiden vuorokauden aikana 20 asteen pakkasessakaan!

Arctic Spas® altaan vahva kaksoispohja ja ulkoseinät on eristetty lämpöarvoltaan maailman parhaalla polyuretaanivaahdolla.

Yhdessä altaan tukevatekoisen allaskuoren kanssa, muodostaa FreeHeat®-järjestelmä lämpöä eristävän tasalämpöisen ilmatilan altaan sisälle. Eristetty ilmatila toimii samalla pumppujen äänenvaimentimena, jolloin allas on hiljainen ja miellyttävä käyttää.

FreeHeat® -rakenne mahdollistaa myös altaan helpon huollettavuuden ja lisävarusteiden asentamisen.  

Arctic Spas® –altaiden Total Access –huoltoluukkujärjestelmä mahdollistaa altaan vaivattoman huollon.

Tarpeen vaatiessa altaan huoltoluukkujen kautta pääsee helposti käsiksi huollettaviin osiin. Lasikuituvahvistetun sisäaltaan pintaan ei ole ruiskutettu vaahtoeristystä, joka vaikeuttaisi huoltamista tai jälkiasennuksia (katso FREEHEAT®). Tämä tarkoittaa myös sitä, että altaan omistaja voi helposti tehdä itse tarkistuksia huoltotarpeen toteamiseksi. Tämä ominaisuus on allasmarkkinoilla ainutlaatuinen!

Kestävästä painepuristetusta lasikuidusta valmistettu valmisperusta on jo saavuttanut maailmalla suurta arvostusta ja kuuluisuutta.

Kaikissa Arctic Spas® altaissa on vakiona säänkestävästä puukuitulevystä valmistettu pohjalevy, johon mm. koneistot kiinnitetään. Tämän lisäksi Arctic Spas® altaissa on ForeverFloor™- painepuristetusta lasikuidusta valmistettu kaksoispohjarakenne, joka on tehopainosuhteeltaan terästäkin vahvempaa. Samaa valmistusmenetelmää käytetään mm. panssarivaunujen räjähdyssuojina.

ForeverFloor™ estää täydellisesti myös kosteuden sisäänpääsyn altaan sisärakenteisiin. Samoin jyrsiät kuluttavat turhaan ja tuloksetta hampaitaan yrittäessään päästä altaan sisälle.

ForeverFloor™:n ansiosta altaan asennus, käsiteltävyys ja siirreltävyys on paranantunut entisestään.

ForeverFloor™  kaksoispohjarakenne mahdollistaa sen, että allas voidaan yksinkertaisesti asentaa lähes mille tahansa vaakasuoralle alustalle, joka kestää altaan kokonaispainon vesineen ja kylpijöineen.

Yläpuolella olevat rakenne-ominaisuudet kuuluvat kaikkiin Arctic Spas altaisiin.

Tämän lisäksi tarjoamme paljon mahtavia uuden sukupolven ominaisuuksia, jotka tekevät Arctic Spas altaista maailman parhaita, arktisiin olosuhteisiin soveltuvia ulkoporealtaita.

Klikkaa allaolevaa Arctic Spas logoa, niin pääset suoraan uusimpaan esitteeseemme, jossa kerrotaan KAIKKI Arctic Spas altaiden vakio- ja lisävaruste ominaisuudet vuosimallista 2020 tai sitä nuorempiin malleihin.